Over ons.

 

WIE ZIJN WIJ:

 

Wij, Harrie en Thea Pleunis, zijn op 1 september 1982 gestart met onze beddenspeciaalzaak Pleunis Slaapcomfort aan het Stationsplein te Weert.

 

Sinds 1929 is de naam Pleunis een begrip in de regio. Oorspronkelijk startte grootvader Pleunis in Nederweert met een zadelmakerij gecombineerd met matrassen (paardenhaar en kapok) en fournituren. Later werden daar ook slaapkamers en meubels aan toegevoegd.

 

In onze beddenzaak aan aan het stationsplein werden op een gegeven moment ook ochtendjassen en pyama’s aan het assortiment toegevoegd. Dit heeft ertoe geleid dat we in 1989 Lotus Lingerie in de Maasstraat gestart zijn.

 

In 1996 zijn we met Pleunis Slaapcomfort ook verhuisd, eerst naar Maasstraat 36a en in 2012 hebben we beide zaken weer samengevoegd op een adres, namelijk aan de Maasstraat 29 te Weert. Pleunis Slaapcomfort en Lotus Lingerie, bed en nachtmode, samen onder één dak.

 

 

 

 

 

WAT HEBBEN WIJ TE BIEDEN:

 

Vanaf het begin hebben wij gekozen voor de betere merken. Wij staan bekend om onze deskundige voorlichting,service en garantie. Door scholing, beursbezoeken en fabrieksbezoeken blijven wij constant op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen waarop wij onze collecties steeds aanpassen.

 

De merken die wij voeren en gevoerd hebben zijn:

Hastens:       Boxsprings, matrassen en dekmatrassen
Tempur:        Bodems, matrassen en kussens
Beka:            Matrassen
Pullman:        Matrassen
Kuperus:       Boxsprings, matrassen en spiralen
Auping:         Bedden en matrassen
M Line:          Bedden, matrassen en kussens
Dauny:          Donzen dekbedden en kussens.

Puur:             Boxsprings, matrassen en dekmatrassen

Steel& Stockings: Ledikanten en matrassen.

 

Voor al deze merken (ook die wij niet meer in de zaak hebben) verlenen wij service en nazorg. Ook als er matrassen of dekmatrassen vervangen moeten worden staan wij voor u klaar.

Like onze Facebook pagina!

  • Facebook App Icon

© 2019 Pleunis Slaapcomfort.