M LINE

Door de ultieme druk verlagende eigenschappen slaapt u op een slaapsysteem van M Line dieper en draait u minder. Slaapsystemen van M Line staan garant voor een goede mobiliteit en uitstekende ventilatie. Zo haalt u het maximale uit de nacht en heeft u overdag meer energie.

 

Met M Line producten haalt u kwaliteit in huis. M Line producten worden met zorg gemaakt en dankzij uitvoerige TUV en TNO testen zijn de duurzaamheid en kwaliteit van de M Line producten gegarandeerd. Daarnaast zijn alle producten ook LGA en öko-tex gecertificeerd. Dit betekent  dat u 10 jaar garantie krijgt op de Slow Motion Matrassen. Daarnaast biedt M Line al jaren standaard de 90 dagen omruilgarantie op haar matrassen, zodat u zelf het comfort kunt testen.

 

M Line matrassen hebben een unieke samenstelling. Ze zijn onder andere gemaakt van revolutionair visco-elastisch materiaal welke zich exact naar de contouren van het lichaam vormt. Hierdoor zorgen M Line matrassen voor een perfecte drukverlaging, ergonomische ondersteuning en betere bloedsomloop tijdens het slapen. Bovendien kunt u op een M Line matras eenvoudig draaien tijdens uw slaap. U bent verzekerd van een perfecte ventilatie en een optimale hygiëne. Zó haalt u het maximale uit de nacht.

 

Bekijk hier onze M LINE collectie. 

Klik hier voor een prijslijst van de MULTI MOTION

Klik hier voor een prijslijst van de INTENSE collectie

Veel topsporters slapen op een bed van M Line en hebben zich ervan overtuigd dat M Line bijdraagt aan een betere prestatie. Want een uitgekiende slaaphouding draagt bij aan een sneller herstel van lichaam en geest.

Een snel herstel is niet alleen in de sport essentieel, maar dit is ook in de zorg een groot aandachtspunt. Een goede slaaphouding, door de optimale drukverlaging van M Line, werkt preventief bij rug- en nekklachten en vermindert de kans op doorliggen.

 

Like onze Facebook pagina!

  • Facebook App Icon

© 2019 Pleunis Slaapcomfort.