Kuperus

Waarom is slapen op natuurlijke materialen gezonder?


Natuurlijk slapen is gezonder omdat natuurlijke materialen zorgen voor een betere ventilatie waardoor u de volgende ochtend uitgerust ontwaakt. Ook zorgt een goede ventilatie ervoor dat de matras vele malen langer meegaat. Dat natuurlijk slapen voor een betere nachtrust zorgt, is niets nieuws in Scandinavië; zij zijn daar al vele jaren van overtuigd.

Een Kuperus beschikt over een massief grenen onderstel met Bonell veren. Daar bovenop komen de pocketveren. De 275 tonvormige pocketveren per m2 zijn per stuk verpakt in een zakje. De veren zijn verdeeld in 5 verschillende zones. De zones die de zwaardere delen van het lichaam dragen zijn zachter, zodat het lichaam op die plaatsen verder in het bed zakt. De wervelkolom blijft horizontaal, waardoor het lichaam optimaal ondersteund wordt.

 

Afhankelijk van uw lichaamsbouw en -gewicht kiest u voor een soft, medium, firm, X-firm, XX-firm of zelfs XXX-firm pocketverenpakket. Verschillende lagen paardenhaar, katoen en zuiver scheerwol vormen de afdeklaag, die zorgt voor optimale ventilatie en vochtregulatie. Een Kuperus wordt gestoffeerd met een stofsoort of leer naar keuze, verkrijgbaar in vele kleuren. Model Alexia is er alleen in een vlakke uitvoering.

 

De Malmö, Narvik, Oslo en Alexia zijn verkrijgbaar in een vlakke uitvoering of met één van de drie elektrische verstelsystemen met twee of vier motoren. Naast verstelbaarheid is uw Kuperus model Narvik of Malmö met massagefunctie uit te voeren. Een Kuperus maakt u af met één van de vier soorten topmatrassen.

 

Uiteraard wil iedereen ‘s ochtends goed uitgerust wakker worden. Natuurlijk slapen op een Kuperus bed is hiervoor de oplossing: slapen op natuurlijke materialen is namelijk gezonder voor uw lichaam dan slapen op synthetische materialen.

MALMÖ

MALMÖ

OSLO

OSLO

FALUN / SONT

FALUN / SONT

ALEXIA

ALEXIA

Bekijk in het filmpje hoe onze Kuperus bedden handgemaakt vervaardigd worden in Nederland. In deze korte film kunt u zien hoe de 'Alexia' gemaakt wordt.

 

Heeft u vragen over onze Kuperus producten, of zou u graag een keer een van deze producten willen testen? Neem dan contact met op ons via ons contactformulier of kom langs in onze zaak.

Like onze Facebook pagina!

  • Facebook App Icon

© 2019 Pleunis Slaapcomfort.